ΚΟΣΤΟΣ

To 4teachers προσφέρεται σε δύο εκδόσεις τη Standard και την Premium.

Η Standard έκδοση, προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους, για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Κάντε τώρα την εγγραφή σας, ενημερωθείτε και απολαύστε τις δεκάδες λειτουργίες που προσφέρει η standard έκδοση σε κάθε εκπαιδευτικό.

Η Premium έκδοση, περιέχει επιπρόσθετες παροχές, σχετικά με τη διαχείριση των μαθητικών θεμάτων, τις βαθμολογίες τους, την επικοινωνία με γονείς και μαθητές καθώς και την οργάνωση της διδασκομένης ύλης. Η ετήσια συνδρομή της Premium έκδοσης του 4teachers, ανέρχεται στα 49 € (η τιμή συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ).

Κατά τη δωρεάν εγγραφή σας στη Standard έκδοση, μπορείτε να ανατρέξετε και να αξιολογήσετε τα επιπλέον χαρακτηριστικά της Premium έκδοσης, στην οποία μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση, όποτε το επιθυμείτε.

Tools of 4Teachers

Standard

Premium

CV
Calendar
Reminders
Useful documents
Educational material
Grades
Courses
Students
Classes
Scores
Timetable
Community
Associates
Contact with associates
Communication with Students/Parents
Free 49  / year

Δωρεάν εγγραφή στην Standard έκδοση για πάντα!

Το 4teachers προσφέρεται στη μορφή Software as a Service. Ο πλέον σύγχρονος και αξιόπιστος τρόπος λειτουργίας των μηχανογραφικών συστημάτων κάθε είδους.

Ο ΕΠΑΦΟΣ και στους δύο τύπους του 4teachers καλύπτει πλήρως:

  • τη χρήση του λογισμικού

  • τη χρήση του κεντρικού εξοπλισμού υποδομής, απαραίτητου για τη λειτουργία του λογισμικού

  • τις νέες εκδόσεις του λογισμικού και όλες τις διαχειριστικές εργασίες που απαιτούνται για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος (π.χ. διενέργεια backup καθημερινά, συμπίεση / βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων, συντήρηση νέων εκδόσεων λογισμικού κλπ.)

  • την πλήρη τηλεφωνική υποστήριξη σας - τις καθημερινές 08:00-20:00 και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες 09:00-17:00

© 2020 | 2.22.753 [12/8 01:00]
Visa
Visa
Visa